Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Leden + Vrienden inZoom uurtje: van Prinsjesdag naar het cultuurdebat

29 september 2022 | 16:00 - 17:00

In 2022 start Kunsten ’92 met een reeks Zoom momenten: informele onlinebijeenkomsten waar we samen met onze leden en vrienden inzoomen op de actualiteit, op onze lobbyaanpak en op de thema’s en problematiek waar onze achterban tegenaan loopt.

Ga samen met andere leden en vrienden in gesprek met het bureau en met bestuursleden van Kunsten ’92 over wat er speelt, en help ons om bovenop de actualiteit te blijven zitten!

Deze keer gaat de zoom over de Rijksbegroting en het stelsel. De komende dagen wordt duidelijk wat de staatssecretaris gaat besluiten over mogelijke verlenging van de cultuurnotaperiode. En op Prinsjesdag op dinsdag 20 september wordt duidelijk hoe het geld voor het komende jaar wordt verdeeld. Wat betekenen deze besluiten voor onze sector, en waar willen we ons richting het begrotingsdebat op 14 november in de Tweede Kamer voor in gaan zetten? Aan welke knoppen kunnen we nu nog draaien? We horen graag van onze leden en vrienden waar nú de urgenties zitten, en welke punten we deze belangrijke periode volgens jullie voorop moeten gaan stellen.

Onze leden en vrienden ontvangen per mail nadere informatie over hoe zich in te schrijven voor deze online bijeenkomsten.

Nog geen lid? Lees hier verder wat ons lidmaatschap inhoudt.

Gegevens

Datum:
29 september 2022
Tijd:
16:00 - 17:00