15 november 2021

LINK voor LIVESTREAM Bijeenkomst Kunsten ’92

De Algemene Ledenvergadering en de aansluitende openbare bijeenkomst van Kunsten ’92 op woensdag 17 november a.s. zullen voor leden en publiek alleen digitaal te volgen zijn.
Klik HIER of onderaan op de LIVESTREAM-KNOP.

Programma

15:00 – ALV Kunsten ’92 (besloten, leden ontvangen zoomlink per mail)
16:00 – Openbaar gedeelte met KUNSTEN2030 en Uitreiking Prijs van de Kritiek 2021. Link naar de livestream: zie onderaan.
17:00 – Einde programma

Over het programma

Vanuit BAK, basis voor actuele kunst, in Utrecht, geeft bestuurslid Jeroen van Erp aansluitend op de ALV van Kunsten ’92 een presentatie over de stand van zaken met betrekking tot het programma KUNSTEN2030. Daarna zal de Prijs van de Kritiek 2021 worden uitgereikt door Merijn Lems aan de Taskforce culturele en creatieve sector, waar Kunsten ’92 de aanvoerder van is. Op 16 september werd bekend dat de verzamelde Nederlandse theatercritici de taskforce lauweren vanwege de ‘intensieve en eendrachtige behartiging van de belangen van de cultuursector tijdens de coronacrisis’. Na de uitreiking een kort gesprek met enkele leden van de taskforce o.l.v. Jos Schuring.

Er is een mogelijkheid om via de chat vragen te stellen, we hopen op deze wijze het publiek alsnog bij deze middag te kunnen betrekken.