18 oktober 2022

Bijeenkomst Kunsten ’92 30 november 2022

Graag nodigen wij onze Vrienden, partners, geïnteresseerden en leden uit voor het openbare gedeeltevan de Algemene Ledenvergadering van Kunsten ’92. Omdat we de ALV vorig jaar vanwege coronamaatregelen op het laatste moment digitaal moesten laten plaatsvinden, gaan we dit jaar voor de herkansing en hopen jullie allen LIVE te treffen in BAK: basis voor actuele kunst, Utrecht. 

Thema: hoe te handelen in de verschillende crises? 
Deze ALV vindt twee weken na het begrotingsdebat cultuur in de Tweede Kamer plaats. Op dat moment hebben we ook meer duidelijkheid over de beslissing over de cultuurnotaperiode, of die wel of niet wordt verlengd. Wat de uitkomsten ook zijn, een ding staat vast: we bevinden ons in meerdere crises waarin we moeten handelen. Of het nu gaat om de energiecrisis, de na-ijl effecten (en mogelijk nieuwe opleving) van corona, of de impact van wel of niet verlengen. Bovendien moet de discussie over vernieuwing van het bestel doorgaan. 

De bijeenkomst begint om 15.00 uur met een besloten vergadering voor de leden om verenigingszaken te bespreken. Vanaf 16.00 zijn de zaaldeuren geopend voor Vrienden en andere geïnteresseerden om mee te discussiëren over dit onderwerp. Na afloop nodigen we alle aanwezigen uit voor een afsluitende borrel.

Meer informatie over sprekers en timing volgt spoedig. Meld u nu hier alvast aan!

Leden melden zich aan via het formulier die is verzonden via een ledenmail, en hoeven zich niet apart voor het openbare deel aan te melden. Neem via info@kunsten92.nl contact met ons op als deze mail u niet bereikt heeft!

Praktische Informatie

De aankomende ALV van Kunsten ’92 zal LIVE plaatsvinden 
Op woensdag 30 november a.s. start het het openbare gedeelte om 16.00 uur (tot 17.30 uur).
BAK, basis voor actuele kunst
Pauwstraat 13A
3512 TG Utrecht

Programma
15:45 – Inloop Vrienden en geïnteresseerden 
16:00 – Aanvang openbaar programma, nadere inhoudelijke informatie volgt
17.30 – Einde programma, start borrel
18.30 – Einde bijeenkomst