Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Leden + Vrienden inZoom uurtje: advies Raad voor Cultuur Toegang tot cultuur

22 februari | 13:00 - 14:00

Meld je aan voor het volgende Leden + Vrienden inZoom uurtje: informele online-bijeenkomsten waar we samen met onze leden en vrienden inzoomen op de actualiteit, op onze lobbyaanpak en op de thema’s en problematiek waar onze achterban tegenaan loopt.

Thema 22 februari: Reacties op advies Raad voor Cultuur ‘Toegang tot cultuur’
Op vrijdag 26 januari j.l. heeft de raad zijn advies ‘Toegang tot cultuur; Op weg naar een nieuw bestel in 2029’ gepresenteerd tijdens een bijeenkomst voor het culturele veld.

Bij het opstellen van het advies heeft de raad gebruik gemaakt van designteams met professionals uit het culturele en creatieve veld. De raad geeft aan dat voor de invoering van een nieuw stelsel per 1 januari 2029 nog veel uitwerking nodig is.

Kunsten ’92 wil een goed onderbouwde inhoudelijke reactie op het advies geven en er daarom onder meer met onze leden en bestuur over praten. Voor Kunsten ’92 staat voorop dat inhoud en uitwerking van dit advies moeten leiden tot een stelsel dat de kunst, de makers en de organisaties het best laat floreren.

Aanmelden kan tot woensdag 21 februari via de onderstaande link, deelnemers ontvangen op donderdag 22 februari voor aanvang van de bijeenkomst de link.

*Deze bijeenkomsten zijn toegankelijk voor alle vrienden en iedereen die werkzaam is bij een van onze leden, en er kunnen meerdere werknemers per instelling of organisatie aansluiten. Onze leden en vrienden ontvangen per mail nadere informatie over hoe zich in te schrijven voor deze online bijeenkomsten. Werkzaam bij een lid en ontvang je nog niet de ledenmails? Laat het ons weten via info@kunsten92.nl.

Nog geen lid? Lees hier verder wat ons lidmaatschap inhoudt.

Gegevens

Datum:
22 februari
Tijd:
13:00 - 14:00