Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kunsten ’92 on tour: Ledenbijeenkomst Groningen

27 februari | 15:00 - 16:30

Leden en vrienden in en nabij Groningen opgelet! De komende tijd organiseert Kunsten ’92 bijeenkomsten in verschillende provincies. Deze informele bijeenkomsten zijn niet alleen een mooie gelegenheid om nader kennis met elkaar te maken, ook kun je dan aan Kunsten ’92 meegeven wat je verwachtingen zijn en wat er op dit moment speelt. Bovendien is het een goede gelegenheid om je contacten met en binnen het culturele netwerk in Groningen te versterken. Na een eerste bijeenkomst in Limburg is de volgende stop in onze tour in Groningen, met deze keer als ontvangende partij cultureel centrum NOORDWOORD

De verkiezingsuitslag en formatie, het advies van de Raad voor Cultuur, fair practice en fair pay, kostenstijgingen en inflatie, veiligheid op de werkvloer en de verbinding tussen onze sector en andere maatschappelijke sectoren, om maar een paar onderwerpen te noemen: er spelen op dit moment veel urgente zaken die de culturele en creatieve sector raken. Daarover gaan we graag met jullie verder in gesprek.

Praktische informatie
Locatie: NOORDWOORD, Munnekeholm 2, 9711 JA Groningen
Datum:  dinsdag 27 februari 2024
Tijd: 15:00 – 16:30 uur

Leden en Vrienden hebben per mail een uitnodiging ontvangen. Werkzaam bij een lid en ontvang je nog niet de ledenmails? Laat het ons weten via info@kunsten92.nl.

Gegevens

Datum:
27 februari
Tijd:
15:00 - 16:30

Locatie

NOORDWOORD
Munnekeholm 2
Groningen, 9711 JA Nederland
+ Google Maps