Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Leden + Vrienden inZoom uurtje: Reactie Kunsten ’92 op advies Raad voor Cultuur over BIS 25 – 28

18 april 2023 | 16:00 - 17:00

Op dinsdag 11 april organiseerden we een live bijeenkomst in Utrecht om de reacties op het advies van de Raad voor Cultuur te inventariseren. Omdat deze bijeenkomst binnen zeer korte tijd was volgeboekt, geven we onze leden en vrienden graag nog een tweede mogelijkheid om hun vragen en gedachten met ons te delen op dinsdag 18 april van 16.00 – 17.00 uur.

Tijdens dit Leden+Vrienden inZoom uurtje zijn o.a. onze voorzitters en onze nieuwe directeur Astrid Weij aanwezig om je bij te praten over de eerste uitkomsten van de bijeenkomst op 11 april, en de gedachtevorming tot nu toe. Graag horen we van onze directe achterban wat hen in positieve en negatieve zin opviel aan het advies, en welke onderwerpen het belangrijkste zijn om het nú over te hebben.

Deze inventarisaties doen we om een heldere reactie vanuit het brede veld te kunnen formuleren op dit raadsadvies. Doel is om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk verschillende geluiden worden meegenomen in de besluitvorming.

Aanmelden voor kan tot maandag 17 april. Onze leden en vrienden ontvangen per mail nadere informatie over hoe zich in te schrijven voor deze online bijeenkomsten.

Nog geen lid? Lees hier verder wat ons lidmaatschap inhoudt.

Gegevens

Datum:
18 april 2023
Tijd:
16:00 - 17:00