Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Paradisodebat 2023 Koers Kiezen

27 augustus 2023 | 13:00 - 15:00

Wat betekent de val van het kabinet voor de toekomst van het cultuurbeleid? Terwijl de culturele en creatieve sector reikhalzend uitkijkt naar serieuze vernieuwingen in het beleid, verschuiven de politieke panelen. Wat zijn daarvan de gevolgen? En welke koers kiezen we?

Onder leiding van moderator Jörgen Tjon A Fong gaan politici – landelijk, regionaal en lokaal – in gesprek met mensen binnen en buiten het culturele veld over de toekomst van het cultuurbeleid en de actuele politieke situatie. Kompas bij deze gesprekken zijn de drijvende waarden onder ons cultuurbestel, zoals solidariteit, toegankelijkheid, duurzaamheid en natuurlijk vertrouwen.

De line-up: Hans Biesheuvel (ONL voor Ondernemers), Jolanda Spoel (Bijlmer Parktheater en lid van de Akademie van Kunsten), Peter Drenth (gedeputeerde cultuur Gelderland | CDA), Soraya Groznik (The Movement Roermond), Hein Kuiken (wethouder gemeente Leeuwarden | PvdA), Lucien Kembel (LKCA), Martijn van der Steen (Nederlandse School voor Openbaar Bestuur en bijzonder hoogleraar Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam), Robert Vroegindeweij (Muziekschool Zeeland), Jorien Wuite (woordvoerder cultuur Tweede Kamer| D66), Jan Jaap Knol (Boekmanstichting) en covoorzitters van Kunsten ’92, Anne Breure en Jeroen Bartelse. Met inspiratie van de Droominee. Het Paradisodebat valt op de laatste dag van DE OPENING.

HET PARADISODEBAT 2023 IS VOLGEBOEKT

EEN LINK NAAR DE LIVESTREAM VIND JE IN DE LOOP VAN VRIJDAG 25 AUGUSTUS HIER

Gegevens

Datum:
27 augustus 2023
Tijd:
13:00 - 15:00

Locatie

Paradiso, Amsterdam
Weteringschans 6-8
Amsterdam, Noord Holland 1017 SG
+ Google Maps
Telefoon
020 - 626 45 21
Bekijk de site van Locatie