Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Symposium ‘Kiezen voor Kunstenaars’

28 juni 2023 | 13:30 - 16:30

VOLG HIER DE LIVESTREAM

 

14 UUR SYMPOSIUM | HET TRIPPENHUIS Op woensdag 28 juni a.s. organiseert Kunsten ’92 in samenwerking met de Akademie van Kunsten een symposium over de vraag: hoe staat het met de vrije ruimte voor de kunst?Wat heeft 30 jaar rendementsdenken gedaan met de humuslaag waarop de kunsten kunnen bloeien? Wat betekent dit voor de positie van kunstenaars in de samenleving? En wat is de rol van de kunsten met het oog op de toekomst?Tijdens deze middag onderzoeken we welke ruimte kunstenaars nodig hebben om de fascinaties die hen drijven te onderzoeken, om te experimenteren en daarmee hun onmisbare rol in de samenleving te vervullen. LEES HIER MEER OVER HET PROGRAMMA EN DE SPREKERSDeze bijeenkomst wordt georganiseerd ter gelegenheid van het afscheid van algemeen secretaris van Kunsten 92, Marianne Versteegh, die dit jaar met pensioen gaat.
Inloop: 13.30 uur | Start Symposium: 14.00 uur
Aanmelden: zie onderaan dit blok


17 UUR AFSCHEIDSBORREL MARIANNE VERSTEEGH | HET GROENE PALEIS 
Aansluitend op het symposium is er gelegenheid om verder na te praten en om gezamenlijk het glas te heffen op Marianne en haar bewonderenswaardige inzet in de afgelopen jaren voor de kunsten en de hele culturele en creatieve sector. De borrel vindt plaatsOp woensdag 28 juni 2023 van 17.00 tot 19.00 uur (aansluitend aan het symposium)In Het Groene Paleis, onderin het NRC-gebouwRokin 651012 KK AmsterdamHet Groene Paleis ligt op 550 meter afstand van Het Trippenhuis

Alle plekken voor het symposium Kiezen voor Kunstenaars in het Trippenhuis en de borrel in Het Groene Paleis zijn inmiddels vergeven. Er zal een livestream zijn, dus het programma is ook online te volgen.

VOLG HIER DE LIVESTREAM

Gegevens

Datum:
28 juni 2023
Tijd:
13:30 - 16:30

Organisator

Kunsten 92 en Akademie van Kunsten

Locatie

Akademie van Kunsten te Amsterdam
Kloveniersburgwal 29
Amsterdam, Noord-Holland 1011 JV
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie