12 december 2023

Kunsten ’92 on tour: Ledenbijeenkomst Limburg

In het komende jaar organiseren wij deze bijeenkomsten in verschillende provincies. Graag nodigt Kunsten ’92 haar leden en vrienden uit voor een ledenbijeenkomst in de provincie Limburg, op woensdag 17 januari a.s. in het Limburgs Museum in Venlo. Leden en vrienden hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen*.

Wij willen graag met jullie – onze leden en vrienden – in gesprek over wat er speelt en wat jullie belangrijk vinden.

De verkiezingsuitslag en formatie, fair practice en fair pay, kostenstijgingen en inflatie, een nieuwe cultuurnotaperiode, veiligheid op de werkvloer en de verbinding tussen onze sector en andere maatschappelijke sectoren, om maar een paar onderwerpen te noemen. Er spelen op dit moment veel urgente zaken die de culturele en creatieve sector raken.

Op 1 april jl. is onze directeur Astrid Weij gestart. Dit informele samenzijn is een mooie gelegenheid om nader kennis met elkaar te maken, om aan te geven wat jullie verwachten van Kunsten ’92 en wat jullie ons willen meegeven. Ook biedt het de gelegenheid om onderling de contacten binnen het culturele netwerk in de provincie te versterken.

Praktische informatie
Locatie: Limburgs Museum, Keulsepoort 5, 5911 BX Venlo, Limburg
Datum: woensdag 17 januari 2024
Tijd: 12:00 – 13:30 uur, inclusief lunch

*Werkzaam bij een lid en ontvang je nog niet de ledenmails? Laat het ons weten via info@kunsten92.nl.