20 januari 2023

Versterk de kracht van Kunsten ’92 en word lid!

Word lid van Kunsten ’92 en help ons nog groter en breder te worden. Zo kun je de eensgezinde stem vanuit de culturele en creatieve sector richting de politiek versterken.

Door intensieve samenwerking met kunstenaars, beroepsverenigingen, brancheorganisaties en andere belanghebbenden hebben we veel voor elkaar gekregen: van steunpakketten voor onze sector tijdens de coronacrisis, tot extra middelen op dit moment vanwege inflatie en stijging van de energielasten. En van visies voor de lange termijn, zoals onze New Creative Deal (voor de landelijke verkiezingen van 2021)  en ons project KUNSTEN2030, tot input voor de komende herziening van het cultuurstelsel.

Kunsten ’92 is een vereniging en wordt volledig gefinancierd door haar leden, die vanuit alle disciplines afkomstig zijn. Maar ook niet-leden hebben veel profijt van ons werk. Wees solidair en sluit je ook aan: word lid! Ben je al lid, dan kun je ons helpen door dit bericht door te sturen aan je contacten in het culturele veld. Check hier meteen of jouw organisatie al lid is van Kunsten ’92
!

Word vriend

Niet als instelling of organisatie lid worden? Publiek, werkenden in de culturele of aanverwante sectoren, makers en zzp’ers die ons willen ondersteunen kunnen Vriend worden. Deze mogelijkheid hebben we gecreëerd om kennis met elkaar te delen, het debat te voeren over cultuurbeleid en een zo breed mogelijk draagvlak te creëren voor onze sector. Via nieuwsbrieven informeert Kunsten ’92 de vrienden regelmatig over actuele ontwikkelingen en word je bevraagd of uitgenodigd om bij te dragen via gesprekken, enquêtes, oproepen of webinars.

Vrienden bepalen zelf het bedrag waarmee ze ons jaarlijks willen ondersteunen.

Let op: Vrienden hebben geen stemrecht op de Algemene Ledenvergadering.