19 februari 2013

Netwerkbijeenkomst van IN Cultuur 14 maart

IN CULTUUR

Nieuwe serie netwerkbijeenkomsten voor ondernemers en ZZP-ers cultuur
Do. 14 maart 2013 eerste editie: ‘Verkoop Jezelf’

IN Cultuur, netwerkorganisatie voor cultureel ondernemers en ZZP-ers in de kunsten sector, presenteert een avond over persoonlijke PR en marketing onder de titel ‘Verkoop Jezelf’.
Succesvolle persoonlijke pr en marketing; een goed cv en portfolio maken het verschil.  Maak kennis met tips en best practices. Zorg dat je je onderscheidt van de anderen & last but not least: hoe kom je bij DWDD?
Sprekers op deze bijeenkomst zijn Leonne van de Ven van De Wolven, een PR bureau gespecialiseerd in free publicity, en Jaap Vrind, consulent van Ondernemers-klankbord. De onderlinge uitwisseling van ervaring en best practices van de aanwezige culturele ondernemers zelf speelt een cruciale rol bij de bijeenkomst.
Special service: consulenten van o.a. de Kamer van Koophandel, DWI, Cultuur-Ondernemen en Ondernemersklankbord staan voor jullie klaar om prangende vragen over ondernemerschap te beantwoorden. Ga met ze speeddaten – ze beantwoorden al je vragen, en deze middag zelfs gratis.

Programma ‘Verkoop Jezelf’
datum:                                Donderdag 14 maart 2013
Aanvang:                            16.30 uur tot 18.00 uur (aansluitend netwerkborrel)
Adres:                                  Compagnietheater Kloveniersburgwal 50, Amsterdam

Aanmelden
Aanmelden kan via de Facebookpagina: www.facebook.com/in.cultuur.
Niet verplicht, maar gezien de beperkte ruimte wel aan te raden!

Over IN Cultuur
IN Cultuur is de opvolger van de Creative West Sessions en richt zich op ZZPers uit de cultuursector in de regio Amsterdam en daarbuiten. Podiumkunstenaars, docenten, zakelijk leiders, technici, choreografen, componisten, regisseurs, iedereen is welkom. IN Cultuur biedt informatie en inspiratie om te starten, maar ook om te groeien.  Het moment om met collega’s te netwerken en kennis uit te wisselen.
IN Cultuur is een initiatief van Shout! Partners in Cultuur In samenwerking met:
•             Economische Zaken  Amsterdam
•             Cultuur-Ondernemen
•             Ondernemersklankbord
•             Ondernemen in Amsterdam (samenwerkingsverband KvK, Belastingdienst en gemeente Amsterdam)
•             Compagnietheater
•             Kunsten ’92

Via facebook www.facebook.com/in.cultuur  van IN Cultuur ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwtjes en activiteiten die te maken hebben met creatief en cultureel ondernemen.