23 augustus 2021

Paradisodebat: verzeker je van een plek!

We zijn zeer verheugd dat het Paradisodebat op zondag 29 augustus door kan gaan en we hopen velen weer ‘live’ te kunnen begroeten. Vanaf nu kan iedereen zich van een stoel verzekeren door een gratis ticket te bestellen via de website van Paradiso Amsterdam. Alleen mensen met een ticket kunnen worden toegelaten.
Let op: de zaal gaat om 15.30 open, wees (voorzien van een ticket) op tijd!

Herstel, innovatie en de culturele en creatieve sector

Hoe zorgen we dat we sterker uit deze crisis komen en wat nemen we mee uit de afgelopen anderhalf jaar? Welke kansen, uitdagingen en opdrachten liggen er voor de toekomst? En hoe pakt de culturele en creatieve sector haar essentiële rol voor de samenleving om de crisissen van deze tijd het hoofd te kunnen bieden?

Onder leiding van journalist Aldith Hunkar reageren de nieuwe cultuurwoordvoerders in de Tweede Kamer op deze thema’s en op de concrete vragen die de sprekers hen voorleggen. Lees meer over het programma en onze sprekers om alvast in de stemming te komen. Lees hier meer over het programma en de sprekers.

Coronatoegangsbewijs

Om zoveel mogelijk publiek te kunnen verwelkomen is het dit jaar verplicht om naast een geldig (gratis) ticket ook een coronatoegangsbewijs – via de CoronaCheck-app – te tonen aan de ingang. Zo kunnen we met vaste zitplaatsen gebruik maken van 2/3 van de capaciteit van de zaal. Het coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag. In het laatste geval kunnen bezoekers een gratis testafspraak inplannen via testenvoortoegang.org. Dit kan een testlocatie dichtbij het woonadres zijn. Na afname van de test ontvangt men binnen een uur de uitslag en een negatief testbewijs geeft vervolgens toegang tot de zaal. De test mag maximaal 24 uur oud zijn.

Per persoon kan maximaal 1 ticket worden besteld, dus iedereen doet dit persoonlijk. Geef graag bij de checkout aan dat je gegevens (zoals naam en mailadres) met Kunsten ’92 mogen worden gedeeld, dan kunnen wij naderhand alle aanwezigen nog mailen of anderszins bereiken.

Het is ook mogelijk om het Paradisodebat via een Livestream te volgen of terug te kijken. Hiervoor is vooraf aanmelden niet nodig. De livestream zal via onze YouTube en Facebook pagina’s te volgen zijn.