2 februari 2016

Rondetafelgesprek Enschede: de toekomst van het cultuurbeleid

 

 

Dit gesprek vormt onderdeel van een reeks bijeenkomsten in het land om met leden, politici, bestuurders, private sector en andere belanghebbenden over onze Cultuuragenda voor de toekomst te discussiëren, in aanloop naar de komende landelijke verkiezingen.

Verslag bijeenkomst Kunsten 92 3 februari Enschede

U kunt tijdens dit rondetafelgesprek o.l.v. Thomas van Dalen meepraten over onder andere de volgende vragen:

Wat zijn volgens u de meest bepalende relevante maatschappelijke trends voor cultuursector? En waarom? Welke beweging moet de sector in uw ogen maken? Wat vraagt dit van instellingen, van de politiek, bedrijfsleven en andere maatschappelijke partners? Wat zijn uw eigen goede voornemens op dit gebied? Wat betekent dit voor de strategie die de belangenvereniging zal moeten varen? En hoe ziet de ideale cultuurparagraaf in de verkiezingsprogramma’s voor de Tweede Kamer eruit?

In 2012 stelden we samen met de leden onze cultuurpolitieke Agenda 2020 op. Graag doen wij dat voor het vervolg hierop weer met u, om in de komende periode – tot de Kamerverkiezingen – met een heldere toekomstvisie op programmacommissies en de landelijke en lokale politiek af te kunnen stappen.

Meld u aan via info@kunsten92.nl

Woensdag 3 februari 2016 van 15.00 tot 17.00 uur
Rijksmuseum Twenthe
Lasondersingel 129-131
7514 BP Enschede