8 februari 2016

De toekomst van het cultuurbeleid | Rotterdam 12 februari 2016

 

 

 

 

 

 

 

Verslag bijeenkomst Kunsten92 Rotterdam 12 februari 2016

Praat mee over de toekomst van het cultuurbeleid, op vrijdag 12 februari in de Rotterdamse Schouwburg.

Doel is om met leden, politici, bestuurders, private sector en andere belanghebbenden over onze Cultuuragenda voor de Toekomst te discussiëren, in aanloop naar de komende landelijke verkiezingen. Bij deze gelegenheid kunt u ook kennismaken met onze nieuwe voorzitter Jan Zoet, directeur Theaterschool Amsterdam.

Kunsten ’92 organiseert dergelijke bijeenkomsten op meerdere locaties in het land: in Groningen, Utrecht en Enschede waren wij reeds, en na Rotterdam volgt nog Eindhoven (19 feb). Kijk ook in onze agenda.

In Rotterdam kunt u o.l.v. Thomas van Dalen meepraten over onder andere de volgende vragen: Wat zijn de meest bepalende relevante maatschappelijke trends voor cultuursector? En waarom? Welke beweging moet de sector in uw ogen maken? Wat vraagt dit van instellingen, van de politiek, bedrijfsleven en andere maatschappelijke partners? Wat zijn uw eigen goede voornemens op dit gebied? Wat betekent dit voor de strategie die de belangenvereniging zal moeten varen? En hoe ziet de ideale cultuurparagraaf in de verkiezingsprogramma’s voor de Tweede Kamer eruit?

In 2012 stelden we samen met de leden onze cultuurpolitieke Agenda 2020 op. Graag doen wij dat voor het vervolg hierop weer met u, om in de komende periode – tot de Kamerverkiezingen – met een heldere toekomstvisie op programmacommissies en de landelijke en lokale politiek af te kunnen stappen.

U kunt zich aanmelden via info@kunsten92.nl

Graag verwelkomen wij u:
Vrijdag 12 februari 2016 van 10.00 tot 12.00 uur
In de Rotterdamse Schouwburg
Schouwburgplein 25, 3012 CL Rotterdam