9 maart 2023

Vacature: medewerker erfgoed en projecten (zwangerschapsvervanging)

Vanwege zwangerschapsverlof zijn we op zoek naar een medewerker die ons kan ondersteunen op het gebied van erfgoedbeleid, de coördinatie van de BNG Bank Erfgoedprijs, en andere administratieve en projectwerkzaamheden. Het betreft tijdelijk dienstverband in de periode van 8 mei tot 6 november 2023, voor 24 uur per week. Invulling als zzp’er is ook mogelijk.

Functieomschrijving
De medewerker erfgoed en projecten versterkt het team bij:
– Coördinatie van de BNG Bank Erfgoedprijs: van de eerstvolgende uitreiking op donderdag 8 juni in Eindhoven, tot de sluiting van de eerste ronde van aanmeldingen van de BNG Bank Erfgoedprijs 2024.
– Ondersteuning van het Erfgoedplatform: overleggen inplannen en notuleren, communiceren over uitkomsten van vergaderingen.
– Productieondersteuning bij bijeenkomsten van Kunsten ’92 (online en offline). Denk aan: Algemene Ledenvergaderingen, het Paradisodebat, rondetafelgesprekken, enz.
– Overige administratieve ondersteuning, bijvoorbeeld verslaglegging bij overleggen van de Taskforce culturele en creatieve sector en het algemeen bestuur, overleggen inplannen.

Functie-eisen
– Je beschikt over een HBO- of WO-opleiding op het gebied van cultuur of erfgoed.
– Je bent een organisator: proactief, zelfstandig en flexibel.
– Je hebt enkele jaren werkervaring met projectmanagement en/of communicatie.
– Je beschikt over goede de schriftelijke- en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden.
– Je hebt affiniteit met de culturele en creatieve sector en blijft graag op de hoogte van nieuwe initiatieven en ontwikkelingen.
– Je hebt goede communicatieve vaardigheden. Je kunt foutloos Nederlands schrijven, werken met Instagram en Facebook en kan het CMS van de website snel aanleren.

Wat bieden we
We bieden je een veelzijdige functie binnen een dynamische organisatie. Je komt te werken in een inspirerende, informele werkomgeving, met een kantoor in het centrum van Amsterdam, met een gedreven en enthousiast team. Af en toe thuiswerken is mogelijk. Het gaat om een tijdelijk contract met een salaris gebaseerd op schaal IV van de CAO Toneel en dans (trede afhankelijk van werkervaring). Invulling als zzp’er is ook mogelijk.

Reageren
Ben je geïnteresseerd? Stuur dan graag, liefst voor 31 maart a.s., een korte motivatie en CV aan heleen@kunsten92.nl