Vacature: Junior Medewerker Projectondersteuning

Wil je dicht op het vuur van het cultuurbeleid zitten? Kom dan ons team versterken! We zijn op zoek naar een junior Medewerker Projectondersteuning voor 3 dagen per week (24 uur).

Kunsten ‘92

Wij zijn de belangenorganisatie voor de hele culturele en creatieve sector, met meer dan 400 leden uit alle disciplines, van de kunsten tot nieuwe media, design, musea en monumenten, en van makers tot organisaties. Met een gezamenlijk stem versterken we het maatschappelijke en politieke klimaat voor cultuur in Nederland.

Kunsten ’92 heeft zich in de afgelopen decennia ontwikkeld tot een niet te missen gesprekspartner van politici, overheden, raden, fondsen en opiniemakers. We volgen het beleid op de voet en we kaarten hiaten en problemen aan. Waar mogelijk dragen we namens de sector constructieve oplossingen aan richting de politiek.

Vacature

Voor 2022 zoeken wij een enthousiaste junior projectmedewerker die onze projecten mee helpt vormgeven en ondersteunen. Je werkt samen met ons team aan de uitvoering van onder meer het programma voor de Fair Practice Code, de ondersteuning van de Taskforce culturele en creatieve sector en andere activiteiten. Voor mensen met een grote belangstelling voor de culturele sector en die geïnteresseerd zijn in beleid, is Kunsten ’92 een uitstekende plek om deze sector beter te leren kennen en ervaring op te doen.

Functieomschrijving

De Medewerker Projectondersteuning versterkt het team bij:

  • Ondersteuning van de Taskforce culturele en creatieve sector, het programma Fair Practice Code en andere activiteiten van Kunsten ’92 (o.a. verslaglegging, planning van overleggen, organisatie, administratieve taken etc.)
  • Organisatie van bijeenkomsten
  • Externe communicatie, zoals e-mailings, social mediaberichten, persberichten en (online en social) campagnes
  • Overige voorkomende werkzaamheden (in overleg).

Functie-eisen

  • Je beschikt over een HBO- of WO-opleiding
  • Je bent een organisator: proactief en zelfstandig
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring met projectmanagement en/of communicatie
  • Je beschikt over uitstekende schriftelijke- en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden
  • Je hebt grote affiniteit met de culturele en creatieve sector en blijft graag op de hoogte van nieuwe initiatieven en ontwikkelingen
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden. Je kunt foutloos Nederlands schrijven, werken met Instagram en Facebook en kan het CMS van de website snel aanleren.

Wat bieden we

We bieden je een veelzijdige functie binnen een dynamische organisatie, met de mogelijkheid om door te groeien. Je komt te werken in een inspirerende, informele werkomgeving, met een kantoor in het centrum van Amsterdam, met een gedreven en enthousiast team. Contract is op basis van een jaar. Kunsten ’92 baseert arbeidsvoorwaarden en salariëring op de vijf waarden van de Fair Practice Code: solidariteit, diversiteit, duurzaamheid, vertrouwen en transparantie. De functie valt binnen schaal V in de CAO Toneel & Dans.

Contact- en vacature-informatie

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kan telefonisch contact worden opgenomen met Marianne Versteegh, algemeen secretaris, tel. 020 – 4220322 of per mail naar marianneversteegh@kunsten92.nl

De eerste ronde sollicitatiegesprekken vinden in januari 2022 plaats.

Spreekt deze vacature je aan, dan ontvangen wij graag jouw sollicitatiebrief met CV vóór 16 januari a.s., per mail naar info@kunsten92.nl onder vermelding van ‘Sollicitatie Junior Medewerker Projectondersteuning’.